E-book zdarma
10 najpoužívanejších potravín
z pohľadu tradičnej čínskej medicíny
Uvariť a dochutiť jedlo tak, aby všetkým chutilo, je umenie. Ešte väčším umením je vybrať TIE SPRÁVNE potraviny. Tak, aby nás liečili a nie škodili. Jednoducho: vedieť, čo ktorá potravina robí a to využívať.
V E-booku nájdete účinky 10 bežne používaných potravín, ale z trochu iného hľadiska, ako ste zvyknutí. Vychádza z tradičnej čínskej medicíny, ktorá poskytuje odpoveď na mnohé – našou dietetikou nezodpovedateľné – otázky.
Vaše osobné údaje sú u mňa v bezpečí a budem ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú z slovenskej a európskej legislatívy. Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným na zaslanie eBooku a ďalších e-mailov odo mňa, ktoré sa budú týkať súvisiacej témy. Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo ODHLÁSIŤ v každom zaslanom e-maile.